HERBÁCIÓ PLUSZ 7.: ZÖLDSÉGPARÁDÉ, digitális kiadás

HERBÁCIÓ PLUSZ 7.: ZÖLDSÉGPARÁDÉ, digitális kiadás
Papírformában és digitális változatban is kapható.
400 Ft

HERBÁCIÓ PLUSZ 7.: ZÖLDSÉGPARÁDÉ, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:

A Zöldségparádé című különszám tartalmából:

A „múlt” és a „jövő” zöldségei

Akébia (6),  Édesburgonya (7),  Borágó (8), Borbálafű (9),  Cékla (10),  Chayote (12),  Csicsóka (14),  Ehető krizantém (16), Feketegyökér (18),  Madársaláta (20), Csillaghagyma (21),  Kárdi (22),  Kínai metélőhagyma (24), Mustárzöld (25),  Korilla (26), Ligetszépe (27),  Luffatök (28), Bazella (29),  Mályvalevél (31),  Mángold (32), Medvehagyma (33), Okra (35),  Pak choi (36), Tomatillo (37), Újzélandi spenót (39), Zergeszarv (40),

 

Ismert zöldségek fura felhasználása

Virágzöldségek: virágos viz, virágos tarka rizs
Paradicsomos sütemény
Zöldségkolbászok
Fura zöldséges ételek: cékla puffancs, brokkoli krém, fűszeres kölessel töltött paradicsom, édeskömény krémleves, csőben sült édeskömény, édesköményes rakott burgonya, sárgarépás krémsajt sült fokhagymával, cukkini krém paradicsommal, szendvicskrém gyökérzöldségekből, narancsos sárgarépakrém leves, mandulás brokkoli krém leves, kelkáposztás lepény, kelkáposztás egytál, tojásos sült  kelkáposzta, sütőtök csőben, kelkáposztás vagdalt, sós morzsás zöldséglepény
Gyomzöldségek: ehető gyomok és felhasználásuk fehér here, gyermekláncfű, kerek repkény, porcsin, cickafark, tyúkhúr, madársóska, mezei katáng, mezei sóska, csalán, libatop, pásztortáska, százszorszép, útifüvek
Rántott káposzta
Paradicsomlevél kölni
Ehető növények kertje Nagykörűben

Adatok
Cikkszám
p7