HERBÁCIÓ PLUSZ 1.: ERDŐKINCSE-MEZŐMENZA, digitális kiadás

HERBÁCIÓ PLUSZ 1.: ERDŐKINCSE-MEZŐMENZA, digitális kiadás
400 Ft

HERBÁCIÓ PLUSZ 1.: ERDŐKINCSE-MEZŐMENZA, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:

Herbáció különszám: Erdőkincse-Mezőmenza (tematikus lapszám az ehető vad növényekről)

Az erdők, mezők nekünk teremnek

Családellató és háztáji kertészet

Kerti és vad növényeket a konyhába

Erdő-mező gyümölcsei, zöldségei

Virágitalok (bodzaital, bodzapezsgő, harsital, rózsasziromszörp)

Csalánból készül (csalánleves, csalánfőzelék, csalán fasírt, csalántea, csalánkocsonya)

Fenyő a konyhában (fenyőszörp, fenyődzsem, fenyőlikőr)

Kerek repkény (szendvicskrém, zöldfőzelék)

Lándzsás útifű (útifűből gombóc, lepény, palacsinta, főzelék)

Mentafélék (mentából szörp, krém, mezes joghurt)

Az erdei szamóca haszna

Fekete bodza (bodzaecet, bundásbodza, bodzából leves, likőr)

Vadszeder, kökény, galagonya receptek

Húsos som (lekvár, szörp, befőtt, kocsonya)

Vadnövény gasztronómia, „erdőkóstolás” (erdei gombaragu, medvehagymás palacsinta, vadzöldséges palacsinta, hárslevél saláta, csalános tönkölypizza, vadzöldségek konzerválása, klorofill koktél, erdei szendvicsek, akácos szamócadzsem, akácital, akác szörp, gyékénysaláta, cickafark fűszer só, vadzöldekkel töltött kifli )

Mezei katáng (katángsaláta, katángkávé, katángkávés krémcukorka, katángfőzelék és gyökérleves)

Adatok
Cikkszám
p1