HERBÁCIÓ MAGAZIN 41. LAPSZÁM, digitális kiadás

HERBÁCIÓ MAGAZIN 41. LAPSZÁM, digitális kiadás
400 Ft

HERBÁCIÓ MAGAZIN 41. LAPSZÁM, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:

Kozmetikumok a konyhánkból
testápoló keverék, arcápoló keverék, hajpakolás, fürdőolaj, masszázsolaj, testápol krém, rózsa-kókusz arclemosó, zöldségkozmetikumok: paprika, paradicsom, alma, uborka, sárgarépa…

Élesztő, mint kozmetikum
házi arcradír, ráncfeltöltő, élesztős pakolások, tejszínes-mézes pakolások

Borlekvárok készítése

Lisztek alternatívái
ÁLGABONÁK: hajdina, amaránt, (amarant ital), quinoa, HÜVELYESEK: sárgaborsó liszt, (sárgaborsó halava), csicseriborsó liszt, (farinata), szójaliszt, szentjánoskenyér liszt, csillagfürt liszt, OLAJOS MAGVAK: mandula liszt, (csokis keksz), mogyoróliszt, makadámdió liszt, tökmag  liszt, (tökmag gori), kendermag liszt, (kendermagos tallérok), mákliszt, (meggyes mákos muffin), szezámliszt, (szezámos szeletek), lenmagliszt, (karfiol fasírt), KÜLÖNLEGES LISZTEK: zöldbanán liszt, (duplabanános palacsinta, mentás banános hűsítő, banán labdacs), gesztenye liszt, (gesztenyés keksz, meggyes szívek), kókuszliszt, földimandula liszt, csipkebogyó liszt, homoktövisbogyó liszt, (barackos turmixital), szőlőmag liszt, (barna bomba), fekete ribiszke liszt, útifű maghéj liszt,( pitetöltelék), nyílgyökér liszt, (őszi kosárkák), konjac liszt, (gyümölcs krém), bambuszrost liszt, chia liszt,( réteges chia puding)…

Céklából készülnek
céklakrém leves, borscs,  sült cékla, cékla vagdalt, cékla püré, cékla krém, céklás turmixitalok

Levendulás különlegességek
levendulás teakeverékek migrénre, légutakra, alvást segítő, levendula rovarcsípésre, masszázsolaj, levendula fürdő, levendulás citromos sütemény

Tökfélék: a virágjuk is ehető
tökfajták bemutatása, tökkompót, töklekvár, patiszon saláta, húsleve tökmagból, tökleves, palacsinták tökkel, tökmártás, töltött tök, hamis ananász, tökös kenyér, töksaláta

Yukkák, nem csak dísznek
yukkák bemutatása, fogyasztása

Kapor
története, termesztése, gyógyhatása, receptek: üdítő kapor turmix, kapor salátaöntet, kaporleves, kaporkrém leves, ecetes uborka, török burgonyasaláta, tzaziki, kapros lecsó, kaporfőzelék, cukkíni főzelék, kapor pesto fenyőmaggal, kapor tartósítás, kaporvirág leves…

Fűszerek tartósítása
hidratálás, fagyasztás, szárítás, szirup, sós és cukros tartósítás, fűszeres házi üdítő receptje

Adatok
Cikkszám
h41