HERBÁCIÓ MAGAZIN 39. LAPSZÁM, digitális kiadás

HERBÁCIÓ MAGAZIN 39. LAPSZÁM, digitális kiadás
400 Ft

HERBÁCIÓ MAGAZIN 39. LAPSZÁM, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:

Szamóca a kozmetikában

(epres fogfehérítő, eper arcpakolás, epres bőrradír)

Testápoló krémek készítése

(nappali krém, reggeli citromfürdő, testápoló tömb, narancsos testápoló, kókuszos testápoló)

Zöldségként fogyasztható falevelek

(nokedli túnafával, sós palacsinta, paradicsomos túna, spagetti túnalevéllel, fenyőszirup, fenyősaláta, bodzaleveles almasaláta, vadrózsalevél saláta, ezüstjuhar levelek zöldségként, bükksaláta, tölgyfalevél bor, hársszendvics, hárscsokoládé, mályvacserje és boglárkacserje konyhai hasznosítása, eperfalevél főzelék, japánakác-, szil-, és szőlőlevél a konyhában...)

Gyógyitalok, gyomorerősítők

(kömény-ánizs pálinka, fűszeres kerti pálinka, ánizsos tárkonypálinka, bor sikafüves pálinka, aromás fűszerpálinka, ribizli-boróka pálinka)

A nyúlárnyék íze

(spárga gyógyhatása, rakott spárga, spárgakrém leves, finomfőzelék, spárgasaláta, sült spárga, csőben sült zöldség, csalános spárgalepény)

Az amarántokról

(magjának és hajtásának felhasználása, amarántos reggeli kása, amaránt saláta grillezett padlizsánnal, csokoládés amaránt szelet, amaránt golyó)

Cukorcirok

(termesztése, felhasználása, ciroknedv, cirok, mint kerti gabona)

Ricinus

(gyógyhatásai, fokhagymás tapasz, hajhullás elleni olaj, ricinus hajápoló, szemkörnyék ápoló, szemöldökfestő olaj, szempilla spirál, szemfesték lemosó)

Medvehagyma, zöldhagymák, hagymalevelek

(hagymás olaj, hagyma pesto, hagymavirág bimbó kapri módra, hagymasaláták, zakuszka, göngyölt medvehagyma, zöldséges rizs, medvehagyma krémleves, lassagne, hagymás pizza, malfatti, tönkölypogácsa, hagymás zsír, hagymavaj, hagymaszendvics, körözött, hagyma tinktúra)

Kikelő képeslap és medál

(színezett, formázott papírpépbe kevert kikeltethető fűszermagok)

Házi szappankészítés

Csíramálé készítése

Adatok
Cikkszám
h39