HERBÁCIÓ MAGAZIN 31. LAPSZÁM, digitális kiadás

HERBÁCIÓ MAGAZIN 31. LAPSZÁM, digitális kiadás
400 Ft

HERBÁCIÓ MAGAZIN 31. LAPSZÁM, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:

Kozmetikai receptek (méhviaszról, parfümkrém, mézes fürdőtej, mélytisztító arcápoló)

Mosónövények a természetből (mosódió, vadgesztenye, mécsvirág, szappanfű…vadgesztenyés mosószer, sampon, fürdő, tea, tinktúra készítés)

Fenyőrügyből készül (fenyőelixír, fenyőszirup, fenyőméz készítés, és más fenyőrügyes receptek)

A hüvelyes növények lisztjei (zöldbableves, szárazbab leves, tárkonyos babkrémleves, fekete bableves káposztával, lencseleves, többféle babfőzelék, szója-alap, szójamargarin, szójatejföl, babos káposzta, panírok babfélékből, sárgaborsókrém, babpástétom, csicseriborsó pástétom, földimogyoró krém, sült földimogyoró, diós babpástétom, lencsepástétom, borsópüré, szójatej, szójapástétom, szójamajonéz, szójafasírt, lencsefasírtok, lóbab püré, felesbab pogácsa, borsó nokedli, tojás nélküli omlett, csicseriborsó krém, csicseriborsó lepény, csicseriborsó sajt, karobszósz )

SZÉL Egyesület idei programjai

Mentákról (a mentafélék bemutatása, gyógyhatásai, receptek: mentatea, mentaolaj, mentaszörp, mentabólé, jeges menta, mentalikőr, mentavirág fagylalt, mentás uborkasaláta, mentás almalekvár, mentalikőr, mentafürdő)

Gyékény: a vizek lisztje (receptek gyékényből: a gyékény, vagy buzogány bemutatása, felhasználása)

Legismertebb gyógynövényünk a kamilla (a növény bemutatása, gyógyhatásai és receptek: kamillás méz, kamilla fürdő, kamillás öblítőszer, kamillás potpourri,)

Bodza és répa (bodzaleves habgaluskával, bodzapalacsinta, bodzapárna, répakrém, répakrém leves, répalekvár, narancsos répalekvár)

Zöldség-, és gyümölcs chipsek (chipskészítés különleges alapanyagokból: cékla, répa, zeller, retek, burgonya, padlizsán, cukkíni)

A pak choi termesztése

Adatok
Cikkszám
h31