HERBÁCIÓ MAGAZIN 22. LAPSZÁM, digitális kiadás

HERBÁCIÓ MAGAZIN 22. LAPSZÁM, digitális kiadás
400 Ft

HERBÁCIÓ MAGAZIN 22. LAPSZÁM, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:

Herbáció karácsonyi csomag

Téli arckozmetikumok (pattanástalanító-, és bőrnyugtató tea, tojásos arctisztító, élesztős arctisztítás, árnika krém, korpás arcmosó krém, búzacsírás arcmosó krém, zsúrlós arctej, rózsás arctisztító, aloés arcemulzió, avokádós arctisztító)

Arcvizek házilag (bodzás, mézes-narancsos, körömvirágos-rózsás, útifüves, kámforos, vegye gyógynövényes arcvíz)

Stressz oldó gyógynövények (Fáradságűző elixír, anti-stressz tea, álmatlanság elleni tea, állóképesség fokozó kúra)

Torokfájást enyhítő népi módszerek (torokfájás okai, kezelési tippek, hagymakúra)

Gargalizáló és torokfertőtlenítő receptek (sós gargalizáló, szedres gargalizáló, zsályatea, mézes zsálya, kakukkfű tea, aromaterápiás kúrák)

Fűszernövények gyógyhatásai (Bemutatjuk a legismertebb fűszerek gyógyító hatásait, így az ízesítéskor a kellemest a hasznossal összeköthetjük)

A sokoldalú citromfű (citromfüves gyümölcsleves, citromfüves töltött alma, citromfüves almapuding, magas vérnyomást kezelő gyógytea, )

Füge, ami nálunk is megterem (kandírozott füge. Fügés almakompót, gyömbéres-basmati rizses füge, fügelekvár)

Kamilla (3 kamillás arclemosó, kamillás arcpakolás, kamillás hidratálókrém)

A komló nem csak sörbe jó (komlósaláta, nyugtató komlótea, komló spárga módra, komlóhajtásból készülő ételek, komlócsíra főzelék, sült komlócsíra, mézsör, sör házilag)

KoroKan masszázs

Páponya (érdekességek a földicseresznyéről, földicsereszmye kosárka, földicseresznye püré, földicseresznye kompót)

Citrusok a téli vitaminforrások (citromszörp, cirtomdzsem, mandarin lekvár, narancsdzsem, kandírozott narancshéj, szárított narancshéj, narancshéj befőtt, narancsbor)

Téli kincsek a föld alól (zeller, fekete retek, cékla)

Különlegességek céklából (reszelt cékla, ecetes cékla, sült cékla, céklabor)

Százszorszép a konyhában (gyógyászati jelentősége, százszorszépleves, százszorszépfőzelék, százszorszépsaláta, bimbó kapri módra, százszorszépes piskóta)

Különleges és egészséges (mentazselé dinnyével, borhab öntet, mentás szomjoltó borsmentaturmix, fűszeres író) 60

Magunkról, előfizetési információk

Adatok
Cikkszám
h22