HERBÁCIÓ MAGAZIN 16. LAPSZÁM, digitális kiadás

HERBÁCIÓ MAGAZIN 16. LAPSZÁM, digitális kiadás
350 Ft

HERBÁCIÓ MAGAZIN 16. LAPSZÁM, digitális kiadás
A Herbáció magazin digitális kiadását megrendelés esetén emailben, több lapszám megrendelése esetén DVD-re írva küldjük el Önnek. Amennyiben papíralapú magazint szeretne rendelni, érdeklődjön a 30 437 8900 telefonon, mert azok készlete folyamatosan változik. Itt egy pdf formátumú elektronikus magazint tud vásárolni.

A tartalomból:Dinnyék, a nyár gyümölcsei: dinnyehéj eltevés, görögdinnye cukorban, ecetes apródinnye, görögdinnye befőtt, ecetes sárgadinnye, cukorban eltett sárgadinnye, rumos dinnye, narancsos dinnyelekvár, dinnyedzsem, sárgadinnye íz...Cseresznyéből készül: ecetes cseresznye, cseresznye íz, cseresznye dzsem, cseresznye nyersen eltéve, cseresznye saját levében eltéve, szódavizes cseresznyebefőtt, ecetes-pácleves cseresznye, rumos cseresznye...Házi müzliszelet készítése...A frissítő citrom: citromdzsem, citromszörp...Gyümölcskocsonyák, gyümölcssajtokk receptjei: almakocsonya, almasajt, birsalmasajt, diós mézsajt, körtesajt, őszibaracksajt, mustban főtt birsalmasajt, pezsgős őszibarackzselé, paradicsom kocsonya, ribizke és málnakocsonya, vegyes gyümölcssajt...A piros bogyósokról...Különleges szörpök készítése: alkoholos narancsszörp, almaszörp, csipkebogyószörp, egres szörp, must konzerválása, málnaszörp, nararancshéj szörp meggyszörp,  barackszörpök, bodzaszirup, bodzavirág bor, bodzaecet...Tökből különlegeset: mustan főtt tök, sütőtökbefőtt, ecetes tök, fűszeres tök, gőzölt tök, tök cukorban, sós tök, tök uborkaként eltéve... A zamatos turblya...Nyolc-gyógynövényes hajszesz házilag...A probiotikumokról...Klorofillos zöld italok...Gyógybólé...A körömvirág gyófyhatása, körömvirágos arclemosó...Spárga, a királyi zöldség: története, spárgavagdalt, indiai bundázot zöldség..

Adatok
Cikkszám
h16